Primer partit de la temporada i primer ensopegada dels Gats Blaus que la majoria
d'aficionats seguírem per televisió a causa que l'accés a les instal·lacions del Vergeret,
de Tavernes de la Vall, seu de la trobada, es trobaven inaccessibles per compliment de
les mesures sanitàries que regeixen aquests dies; per la qual cosa agraïm enormement la
retransmissió efectuada per Xúquer Ràdio.

Els incondicionals esperàvem la trobada amb expectació per calibrar què ens podien oferir els nostres després de tant de temps sense competició, i el que observàrem va ser un equip encara sense conjuntar, al que li va faltar arpa i fe en les seues possibilitats i categoria, lleugerament per sota del seu rendiment habitual, tant físic com psíquic i que, si bé és cert que no ha perdut la seua casta combativa, també que es va mostrar dubitatiu de les seues possibilitats en algunes ocasions i mancat de decisió.

Respecte a la temporada anterior, tot i que parlem del primer xoc de la present, presenciàrem una millora evident en la transmissió del baló per part dels tres quarts, mentre que la davantera quan va imprimir ritme a les seues accions d’atac va fer molt de mal que, per desgràcia , no es va saber o no va poder culminar amb èxit. La connexió de mig de melé i d’obertura va resultar d’altura, però en atac va faltar mobilitat a la línia de tres quarts, desorganitzats i amb escassa profunditat, de manera que en no poques ocasions la passada enxampava al receptor avançat i es van perdre moltes oportunitats de puntuar . El joc al peu, si bé va resultar prou precís, la manca de coordinació va impedir que fos aprofitat. Les fases estàtiques van presentar dues cares: excel·lent el poder en melé i la touche, com és tradicional, un caos, per la qual cosa es van perdre nombroses ocasions de perill.

Naturalment, davant es tenia a un CAU que, com sempre, es va mostrar incansable, intel·ligent, sabent llegir les fases del partit, amb paciència per neutralitzar les escomeses dels blaus amb una rocosa defensa, esperant el seu moment per donar la urpada i resolutiu en tot moment, sense importar-li cedir terrenys si amb això evitava perills. Equip molt experimentat que va saber treure profit màxim a les seues ocasions, que aviat foren escasses, però que fet i fet li van donar la victòria.

La primera part va presentar uns minuts inicials una mica dubitatius per part dels dos equips, més preocupats per veure què feia el rival que una altra cosa. Poc a poc, els riberencs van anar imposant el seu ritme de davantera i fruit d’això es va avançar en el marcador i va disposar d’ocasions més que sobrades per ampliar-lo. Molts seguim tirant a faltar l’absència de confiança davant els tirs a pals. Els visitants van cometre nombroses faltes que haguessin pogut transformar-se en punts, però … no va poder ser i per la seua part, els del cai casal no van arribar a inquietar seriosament perquè la possessió de l’oval i la iniciativa les va portar l’Inter en tot instant.

Només començar la segona part, el CAU va aprofitar la primera ocasió que va tenir des de l’inici i es va avançar al marcador, el que va donar pas al fet que el Cullera Forval anara desinflant-se com un globus, perdent la seua mordent i presentant serioses llacunes organitzatives, i encara que la seua constància aconseguí acostar-se al marcador, en els minuts finals ja es veia que el CAU s’emportaria el partit.

L’encontre, doncs, va presentar dues fases molt diferents, i la clau va estar en l’eficàcia, la fe i la paciència mostrada pels visitants, en un xoc que no va resultar vistós des del punt de vista tècnic, però sí aguerrit i noble. Les dues formacions van demostrar una esportivitat exquisida que sempre s’ha de ressaltar, de manera que felicitem als dos conjunts i a el CAU per la seua victòria.

A les ordres de l’col·legiat Eduard Martín, llur actuació va ser molt destacada, adaptant-se a el joc de tots dos equips i dirigint el partit de manera excel·lent, el Cullera va presentar la següent alineació: Tolmo, Antoni; Chornet, Héctor; Manzanera, Rubén; Martín, Gonzalo; Nicola, Enrique; Castelló, Adrià; Grau, Maikel; Pons, Jorge; Sancasto, Alexandre; Monserrat, Víctor; Andrés, Bryan; Hidalgo, Marcos; Revuelta, Xavier; Jaime, Kevin; Palop, Alexandre; Montón, Carles; Salom, Antonio; Serrano, Dylan; Valiente, José Francisco; Calatayud, Eduard; Vidal, Feliciano, i Nacher, Adrià.

Resultat final: Inter A, 10 (1E, 1T, 1CC)-CAU B, 17 (2E, 2T, 1CC).

El Noi Ovalat.

error

Benvinguts/des! Ens veiem a les xarxes! (síguenos en redes sociales)

Facebook3k
Facebook
YouTube
Instagram2k