Dissabte passat, 17 doctubre, els dos equips séniors de l’Inter Rugby Club començaven el seu rodatge en la pretemporada amb la disputa d’una jornada de partits amistosos davant el Rugby Club València, i ho feren seguint el protocol marcat per la COVID-19, ja que a l’inici de la vesprada cada jugador va haver d’omplir un qüestionari, prendre’s la temperatura i dur a terme preceptiu llavat de mans amb gel hidroalcohòlic. La jornada tingué lloc en el Camp Juan Palomares Corella de Cullera.

 

En l’apartat esportiu, primer jugaren els dos equips B, que disputaren dos parts de vint-i-cinc minuts i en les quals debutaren en l’Inter alguns juvenils de l’any passat com a nota més destacada. S’imposà el Rugby Club València.

 

A continuació s’enfrontaren el primer equip de l’Inter Rugby Club davant la primera formació del Rugby Club València. L’encontre, amb temps reglamentari de 40 minuts per període, va resultar força igualat, i finalitzà amb la victòria dels capitalins per un ajustat 19 a 22. Els jugadors de l’Inter acabaren l’envit molt contents, davant d’un rival que milita a la Divisió d’Honor B, la categoria de plata del rugbi espanyol. S’espera que les bones sensacions obtingudes en el terreny de joc servisquen de punt de partida per al desenvolupament d’un nou i il·lusionant projecte esportiu.

 

A més de fer-se molts canvis i provatures, típics de pretemporada, la jornada va servir perquè per primera vegada competiren junts en l’Inter els jugadors dels clubs de Tavernes, Alzira i Cullera, tota una fita que no havia tingut lloc fins ara en categoria sénior. Les grades, amb una capacitat limitada només a 75 persones distanciades per la COVID-19, es van omplir per a l’ocasió.

 

La competició en la Primera Territorial Valenciana començarà el proper 8 de novembre, i es disputarà en una primera fase per zones amb 4 o 5 equips a una volta per a, posteriorment, si la situació pandèmica ho permet, ampliar-se el nombre d’equips i viatjar ja on calga segons el calendari.

 

Més informació: Eduard Calatayud, director tècnic del Cullera Forval RC (tel. 722 23 54 70).

error

Benvinguts/des! Ens veiem a les xarxes! (síguenos en redes sociales)

Facebook3k
Facebook
YouTube
Instagram2k