Cullera, 6 d’octubre de 2020
La Jornada Esportiva de Portes Obertes de l’Escola de Rugbi del Cullera Forval RC, que es va dur a terme este passat dissabte al Camp Juan Palomares Corella, va resultar tot un èxit, vista l’àmplia satisfacció de tots els xiquets i xiquetes que hi participaren, i també la dels pares i mares que els acompanyaren des de la grada.
El camp es va dividir per a l’ocasió en quatre zones, per categories, i es varen seguir en tot moment les mesures de seguretat i higiene marcades per la COVID-19. A més d’un contingent nou de xiquets i xiquetes interessats, i que descobrien el rugbi per primera vegada, també estigueren presents els jugadors de l’Escola del RC Alzira, així com alguns séniors del Cullera Forval, fills d’exjugadors i un discjòquei que amenitzà la matinal.
Finalitzat l’entrenament, la Jornada de Portes Obertes continuà amb un tercer temps on cada jugador comptava amb el seu propi plat com a mesura de seguretat i també pizza del patrocinador del club Pizzeria Oh May. Es va regalar un baló a cada xiquet o xiqueta nous.
Als pares també se’ls va obsequiar amb un refresc per a vore més a gust les evolucions dels seus fills des de la grada.
Els entrenaments de l’Escola de Rugbi ja han començat, i seran en el mateix horari que els de l’equip femení: dimecres i divendres a les 18.30 h. Els qui necessiten reforç escolar, se’ls facilitarà amb una mestra titulada, que acudirà a les 17 h per a fer classes. Així mateix, hi haurà un berenar saludable amb fruita. El reforç escolar i el menjar seran debades per als jugadors de l’Escola.

Més informació: Eduard Calatayud, director tècnic del Cullera Forval RC (tel. 722 23 54 70).

CULLERA

RUGBY ClUB

FES-TE SOCI!

Al bar los juncos

c/ Caminàs, 20 Cullera

Contacte:

Fabián Maire 649 61 37 91

Isidro Chornet 671 55 81 67

Formulari Web

Accedir ACÍ

error

Benvinguts/des! Ens veiem a les xarxes! (síguenos en redes sociales)

Facebook3k
Facebook
YouTube
Instagram2k