El Cullera Rugby Club i l’Associació Trust Rugby International Spain organitzen la “Cursa i Marxa solidària per l’assistència a l’ELA” a favor de l’Associació ADELA CV (Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica).

Qué és ADELA CV?
L’Associació Valenciana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ADELA CV) naix en 1992 com a resposta a les necessitats de les famílies que s’enfronten en aquell moment a una malaltia pràcticament desconeguda, constituint-se com a referent i representació d’aquestes, conjuminant força i esforç per a l’aportació de solucions i la consecució de drets, garantint una atenció adequada per a les persones afectades.
L’ objectiu principal és donar visibilitat a aquesta cruel malaltia i donar suport als programes sociosanitaris que l’Associació Valenciana ELA du a terme a la Comunitat Valenciana per a les persones malaltes i les seues famílies.
L’ELA és la tercera malaltia neurodegenerativa més comuna que provoca la mort de les motoneurones i, en conseqüència, la persona que la pateix va perdent la mobilitat dels músculs, la capacitat per a parla, de deglució i problemes respiratoris que obliga les persones malaltes a precisar d’una assistència per a qualsevol activitat les 24 hores del dia.
Sense perdre de vista l’horitzó de la curació, entenem que, malgrat que aquesta malaltia no tingua ara per ara cura, sí té tractament i precisa d’una atenció especialitzada proporcional a la seua gravetat i les situacions que genera. Per a això, ADELA-CV desenvolupa programes de Suport psicològic, Assessorament social, Banc d’ajudes tècniques i de Comunicació alternativa i augmentativa, Respir familiar, Fisioteràpia i Logopèdia.

Que es una cursa virtual?
És una experiència individual que es comparteix de forma col·lectiva i sincronitzada. Açò és possible gràcies a la tecnologia APP de geolocalització i sincronització de tots els participants, on el nostre mòbil serà el nostre xip. Com en qualsevol cursa convencional hauràs d’inscriure’t en la nostra prova, i una vegada formalitzada la inscripció rebràs un correu electrònic de confirmació amb un localitzador i amb l’enllaç de la APP de la carrera per a que pugues descarregar-la al teu mòbil.

Data i temps
Des de les 00:00 del 01 de Maig de 2021 fins les 23:59 hores del 16 de Maig de 2021. Dins d’aquest interval de temps cada participant elegirà el dia i l’hora per a completar la distància de la cursa.

Distància i recorregut
Hi ha dos distancies:
 Cursa 5K
 Marxa 3K
Cada participant escollirà la distancia en la que vol participar al moment de la inscripció. El recorregut serà de lliure elecció per cada participant, sempre tenint en conter les possibles limitacions de mobilitat establertes pel Govern amb motiu de la prevenció de la Covid-19, respectant sempre les distancies de seguretat i el nombre de participants que realitzen conjuntament la prova.

Inscripcions
 Des de l’1 d’Abril i fins el 30 d’Abril a les 23:59 hores.
 La quota d’inscripció serà de 4€ i es tramitarà exclusivament mitjançant la web de l’event:

https://www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/carrera-ela-tri-rugby-cullera 

 Els participats que no finalitzen el procés de pagament dins del termini corresponent, no quedaran inscrits.

Dorsal 0

Per aquelles persones que no estiguin interessades en la participació activa en la cursa però vulguen contribuir s’habilitarà la opció de “Dorsal 0”, on podran realitzar un donatiu en benefici de l’associació ADELA CV sense realitzar la prova.

Descàrrega de l’aplicació

El corredor inscrit, deurà descarregar-se gratuïtament al telèfon mòbil l’APP rockthesport virtual disponible per a IPhone i Android. Amb el seu Localitzador d’inscripció que ha rebut per email, podrà fer ús de la App en forma Entrenament. Únicament el temps que realitzi entre el 1 i el 16 de Maig, computarà como a vàlid, i es prendrà com vàlida un única oportunitat en aquest període.
L’ús de l’aplicació es el mètode preferent per a enregistrar el temps del corredor, no obstant això, si hi ha corredores que utilitzen rellotges d’entrenament o altres aplicacions, aquests podran pujar manualment el seu temps (adjuntant foto o captura justificativa) a la web de la cursa a través de l’apartat “Virtual” de la web de l’event, accedint a “Corregir mi tiempo”. Mes info:

https://blog.rockthesport.com/subir-tiempo-de-forma-manual-en-un-evento-virtual  

Classificació i diplomes

Hi haurà una classificació general per distancia, podent filtrar per gènere femení o masculí. Els resultats es publicaran a la web. A la mateixa es podrà descarregar un diploma personalitzat de participació ubicat junt al teu nom.
Donat que es una cursa solidària no hi hauran premis per als millors classificats, no obstant això, es farà un reconeixement a xarxes socials als primers classificats de la cursa 5k, així com al club esportiu o associació amb més participants.
Descripció del procés
Apuntat a la web al botó “Inscriu-te”
   https://www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/carrera-ela-tri-rugby-cullera

Descarrega al teu telèfon la app rockthesport virtual
L’app et demanarà el Localitzador que has rebut per correu electrònic
Podràs entrenar i comprovar els teus temps utilitzant l’app als dies prèvies
Obri l’App 10 min abans de la prova. Recorda portar el mòbil carregat. Gaudeix de la cursa. Descarrega online el teu diploma a la web junt a la classificació

 

Participació, responsabilitat, ètica i valors:
Per a participar en la cursa podran fer-ho totes aquelles persones que ho desitgen, sense límit d’edat en cap de les modalitats, sempre i quan estiguen correctament inscrites.
Tots els participants ho faran baix la seua responsabilitat i ètica esportiva, i en el moment d’inscriure’s manifesten que es troben aptes físicament per a completar la distància de la prova amb seguretat, eximint de responsabilitat a l’organització per qualsevol contratemps patit durant els possibles entrenaments previs o durant la prova.
Així mateix, els participants es comprometen en tot moment a complir la normativa sanitària i de seguretat vigent per a la prevenció de la transmissió de la Covid-19.
Els participants autoritzen a l’organització a fer ús de fotos, vídeos i nom en la classificació de la prova, als mitjans de comunicació i/o internet, sense esperar pagament, compensació o cap retribució per aquest concepte.
Per a participar els menors d’edat ho faran baix la responsabilitat dels seus pares i/o representants legals, que hauran d’estar presents mentre el menor realitzi la cursa.
L’organització declina tota la responsabilitat dels danys que els participants puguen ocasionar durant la prova, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.
Política de devolucions
No s’admeten baixes ni canvis de titularitat a les inscripcions donat el caràcter solidari de la inscripció.
No es tornarà l’import de la inscripció baix cap circumstància.
Donació
El 100% del benefici obtingut de la recaptació d’inscripcions i de Dorsal 0 serà donat a l’Associació Adela CV

CULLERA

RUGBY ClUB

FES-TE SOCI!

Al bar los juncos

c/ Caminàs, 20 Cullera

Contacte:

Fabián Maire 649 61 37 91

Isidro Chornet 671 55 81 67

Formulari Web

Accedir ACÍ

error

Benvinguts/des! Ens veiem a les xarxes! (síguenos en redes sociales)

Facebook3k
Facebook
YouTube
Instagram2k