Article d’opinió, El Noi Ovalat.

En la seua visita als estudiants valencians , els Gats Blaus tancaren l’encontre amb un marcador clar, 17-45, que mostra la superioritat dels nostres. No es que feren un partir rodó en tots els aspectes del joc, però el nivell va estar més acceptable.

Amb tot, la primera part (12-17 al descans) resultà prou equilibrada però amb una gran constància del cullerencs que quedà un poc evaporada per errades provocades per la precipitació que evitaren un marcador més nítid al seu favor. Clar que els rivals no regalaren res. Al contrari, es van defensar amb serietat, entusiasme i de vegades desplegaren jugades de mèrit. Per contra, els nostres mostraren alt i baixos i despistes defensius alternant-se amb atac i defensa contundents.

Al descans, Juanvi Chornet i Rafa Beltràn donaren les pertinents instruccions per tal de rectificar línies, dissenyar nova estratègia i corregir defectes, i altra panorama es va veure en la segona part, que va estar controlat en camp moment per un Cullera molt superior, tant en defensa com en atac, mentre els estudiants continuaren defensant-se en tot moment.

La davantera mostrà la seua capacitat, obtenint espai i trencant línies amb velocitat, recolzament i precisió en els passes curts. Els dos mitjos es compenetraren i feren jugar a la línia de tres quarts amb balons ben distribuïts, que imposà un ritme letal, i en defensa, tot i la insistència dels locals, mai permeteren veure’s superats.

Així, clara, merescuda i brillant victòria dels cullerencs en un partit ben controlat, jugant amb paciència i aprofitant les fases estàtiques i les obertes amb bona tàctica i de manera intel·ligent. 

A les ordres de la col·legiada Tania Castillo Marín –amb una actuació correcta però que presentà llacunes físiques-, els riberencs formaren amb Manzanera López, Noel; Chornet Gimeno, Héctor; X Gisbert Llopis, Santiago; Gomis Piris, Sergi; Beneyto Grau, Andrés; Castelló Jerez, Adrià; Jaime Escobar, Eric; Martin Herrera, Gonzalo; Sancasto Cañizares, Alexandre; Revuelta Manzano, Xavier; Moncho García, Iván; Valiente Pardo, José Francisco; Gadea Galera, Marcel; Ferrer Llopis, Álvaro; Palop Soler, Alexandre; Manzanera López, Rubén; Sieres Català, Víctor; Bobbio Castellano, Gabriel; Nicola Llopis, Enrique; Martínez Benavent, Alberto; Selma Soler, Carlos; Andres Rodriguez, Bryan; Nacher Sebastià, Adrià.

El Noi Ovalat.

CULLERA

RUGBY ClUB

FES-TE SOCI!

Al bar los juncos

c/ Caminàs, 20 Cullera

Contacte:

Fabián Maire 649 61 37 91

Isidro Chornet 671 55 81 67

Formulari Web

Accedir ACÍ

error

Benvinguts/des! Ens veiem a les xarxes! (síguenos en redes sociales)

Facebook3k
Facebook
YouTube
Instagram2k