Abultada derrota contra lUER Moncada, però sense rendició

Un totpoderós UER Montcada passà per damunt del Cullera en un partit que no va tindre color ni emoció, donat que, una vegada començà a funcionar l’equip de l’Horta i, sobretot, només trobar i calibrar les febleses defensives del Cullera, els punts anaren caient al seu favor fins deixar el marcador en un dolent 69-5, encara i que s’evità una desfeta més dura ja que els nostres malgrat les adversitats plantaren cara. No va estar prou però mai es rendiren.

Els montcadencs feren una demostració de rugbi total, àgil, ràpid, contundent i directe, amb jugades ben preparades, generalment després de guanyar baló per davantera i perforant o bé obrir el baló als tres quarts, situats amb molta profunditat, buscant els espais que deixaven els tres quarts cullerencs o recolzant-se amb els terceres línies que remuntaven per darrere. Una vegada aconseguida la superioritat, deixaven el baló al jugador millor desmarcat, carrera i marca. Elemental però cal disposar de la tècnica primària i una forma física potable. Els Gats Blaus, el contrari.

Això pel que fa al joc dinàmic. En l’estàtic, si bé patirem en les melés, tampoc es pot dir que ens arrasaren. Per contra, les touches van estar un patiment continu, encara i que els locals tampoc van estar molt fins en aquest aspecte. En canvi, en el joc obert, el Montcada va estar molt superior. Els nostres atacs acabaven frenats per manca d’efectius –s’arribava tard als agrupaments- mentre que el rival sempre tenia amb qui recolzava. Amb tot, els cullerencs aconseguiren una marca fruit de la seua constància i no rendir-se mai, tot i les mancances en un partit de molta exigència física i tècnica, amb una calor ofegant

En definitiva, la temporada està a punt de concloure i els Gats Blaus van pagant l’acumulació de partits a l’espera dels plays off finals que tenen assegurats i tancar el campionat de la manera més digna possible.

Això sí, i volem insistir, el Cullera mai va entregar l’encontre tot i les adversitats, i ho intentà tot, sense fortuna, val, però ho intentà fins el final. Felicitacions per mantindré l’esperit i demostrar que, amb molta diferencia o no, el rival també ha de suar per derrotar-nos.

L’Inter Cullera presentà a Manzanera López, Noel; Chornet Gimeno, Héctor; Manzanera López, Rubén; Gomis Piris, Sergi; Beneyto Grau, Andrés; Bobbio Castellano, Gabriel Ezequiel; Jaime Escobar, Eric; Martin Herrera, Gonzalo, Sancasto Cañizares, Alexandre; Valiente Pardo, José Francisco; Andres Rodriguez, Bryan; Revuelta Manzano, Xavier; Gadea Galera, Marcel; Ferrer Llopis, Álvaro; Palop Soler, Alexandre; Jaime Escobar, Kevin, i Nacher Sebastià, Adrià.

El Noi Ovalat

error

Benvinguts/des! Ens veiem a les xarxes! (síguenos en redes sociales)

Facebook3k
Facebook
YouTube
Instagram2k